Oldalak

2013. december 27., péntek

egészséges életmód a trópusokon

 És igen. Egyesek önszántukból isznak (esznek) olyan dolgokat, amiket mások csak úgy kidobnak az út szélén. És tudományos cikkek jelennek meg a csodaszerekről, amik még egy halottat is feltámasztanak.

 Nem írnék hosszan arról a csodaszerről, amit nemrég sikerült beszerezni. Elég annyi, hogy alaposan körülnéztem a neten, és az egyik cikkben a fő bizonyíték, hogy rengeteg betegséget gyógyít, az volt, hogy sokféle anyagot tartalmaz... Bevizsgálták.
"The laboratory analysis of cow urine shows that it contains nitrogen, sulphur, phosphate, sodium, manganese, carbolic acid, iron, silicon, chlorine, magnesium, citric, calcium salts, Vitamin A, B, C, D, E, minerals, lactose, enzymes, creatinine, hormones and gold acids- all needed in smaller amounts by the human body"
 Aki tud angolul, az már azt is tudja, hogy mi ez a csodaszer, aki pedig nem, annak elárulom. Az ökörhugy! És képzeljék, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz...

 Azt hittem ez az alja, de tovább keresgéltem. Így bukkantam rá a Panchakavya nevű szerre, ami még hatásosabb. Nem is csoda, hiszen öt alkotórészből keverik össze. A három közvetlen összetevő a tehéntrágya , a vizelet , valamint a tej , és két "másodlagos" termék, a túró és a ghee (speciális vaj).
(És még pár olyan összetevő, ami könnyen meg tud romlani, ezzel emelve az anyag hatékonyságát. Ilyen pl. az érett banán)
 Ez még nem minden. Nem elég, hogy "szarból-hugyból" készül, felhasználás előtt jó alaposan meg is kell erjeszteni!
  • Keverjük össze alaposan a trágyát és a gheet, és 3 napon keresztül a reggeli és az esti órákban ismételjük meg a trutyizást...
  • Ezután adjuk hozzá a vizeletet és a kókuszvizet, és újabb 15 napon keresztül kevergessük (ha addig nem mászik ki az edényből)...
  • Az utolsó 15 napban a többi összetevőt is bele kell dolgozni (banán, tej, túró, némi élesztő)...

 Kellemes gyógyulást! Nekünk csak szimpla ökörhugy van a konyhánkban, de az elég is.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése