Oldalak

2013. október 6., vasárnap

Buta mutagén

 Kaptam egy csodás ajánlatot. Szeretem az ilyen hirdetéseket elolvasni, mert néha értelmes dolgokat próbálnak bemutatni, de ha nem, akkor is garantált a szórakozásom. Mint ennél a csodaszernél is.
 Az összetevői alapján valami epebajos sámán szárított hányadéka.
griffon mag por, gimnema levél por, chromium picoline, zselatin

De térjünk rá a reklámra!
Az egyetlen kezelés ahhoz,
hogy lefogyj az alatt, míg... ALSZOL!!!
Használd ki te is a Luna Slim hatékony FOGYASZTÓT és
fogyj akár 2 kilót már az első éjszaka
10 KILÓT 5 ÉJSZAKA alatt!
RENDELD MEG AZONNAL A KEZELÉSED A KÖVETKEZŐ OLDALON

 Tehát a lényeg az, hogy alvás közben. Tegyük fel, hogy tisztán zsírszövetet vesztünk, és nincsen járulékos víz, aminosav (fehérje) és egyéb veszteségünk. Ebben az esetben 2000g * 9.3 kcal/g=18600kcal energiaveszteségről beszélhetünk. Egy átlagember napi energiaigénye 2300 kcal.Tehát egy éjszaka alatt 9 teljes napi energiadeficitet tud produkálni ez a csodaszer... Ugye milyen hihető!
Ennek a káprázatosan új és erős felfedezésnek köszönhetően minden súlyfeleslegedet elveszted alvás KÖZBEN. Bármilyen a korod, súlyod és a testtömeg-indexed. Nem kell fogyókúráznod, tornáznod, nélkülöznöd és az éhségérzettől sem kell szenvedned. Ez a módszer ideális arra, hogy GYORSAN ÉS TARTÓSAN fogyj és ne hízz vissza még egy grammot sem.
Ez az, ne csinálj semmit, nem kell egészségesen élned, zabálj szalonnát, és persze ezt az ellenőrizhetetlen műanyagot! Felejtsd el a személyre szabott diétát, a testsúly- és életmódfüggő alapanyagcserét és hasonlókat. Ez univerzális. Ráadásul ha abbahagyod, akkor is zabálhatsz, mert ez tartós!!!
A tested szemmel láthatóan rugalmassá és harmonikussá válik. Igen! Csak néhány éjszaka és eltűnik az összes zsírpárna. A combjaid kifinomulnak és formássá válnak. A csípő keskeny lesz és kiemelkedik.

 Ha véletlenül igaz lenne a fogyás mértéke, akkor az a fránya bőr kicsit bekavarna. Szegény fogyizó reggelre olyan lenne, mint egy aszott ***rezacskó. He-he...

Az összes mozdíthatatlan kiló eltűnik, mintha csak egy varázslat lenne. A has lapos, a karok vékonyak és íveltek lesznek. 5 nap szükséges ahhoz, hogy visszanyerd tökéletes alakod a zsír nyoma nélkül.

Fogyj akár 10 KILÓT a narancsbőrödből és a zsírból 5 ÉJSZAKA alatt!

RENDELD meg azonnal a kezelést és nézd meg az eltűnt kilóidat,
MÁR AZ ELSŐ ÉJSZAKA ALATT!

 És a végső csapás. Narancsbőrre is jó! De hogy a viharba lehet a narancsbőrből fogyni? És ha lehetne is, a csodaszer melyik összetevője intézné el, hogy abból is fogyjunk!?

Nos...ezek után rákerestem a cég honlapjára. (A Nod32 szerint veszélyes oldal, de azért megnéztem.) Pár mondat után tudtam, hogy ez a nekem való írás. Tele kapitális baromságokkal, amit évek múlva is szívesen fogok visszaidézni, amikor már ez a sz***r sehol sem lesz.
Szervezete nagy része vízből áll. Mint minden folyékony anyag, a testnedvek is a hold KÖZVETLEN hatása alatt állnak. A LUNA SLIM 2009 természetes összetevői, melyek hold növények, az éjszaka során dupla erővel fejtik ki hatásukat. Éppen ezért abban a pillanatban, amikor a készítmény hatóanyagai bejutnak szervezetébe, a bőrön keresztül kifejtik hatásukat. A LUNA SLIM készítmény HATÓANYAGAI 100%-ig természetes anyagok, melyek a hold tevékenységével harmóniában működve, bármilyen káros hatás gyakorlása nélkül fellelik a szervezetében található zsírt, gyorsan elégetik a hájt
 Tehát megeszem, és a bőrön keresztül dolgozik... Hogy jut oda? A "hold tevékenységével harmóniában" pedig számomra teljességgel értelmezhetetlen. De haladjunk tovább, és kiderül, hogy miféle összetevőknek köszönhetjük ezt a csodás hatást.
1 - Dél-Afrikából származó Griffonia (erős zsírégető hatású és teltségérzetet eredményező növény). A növény magas szerotonin (neuronközvetítő) tartalmának köszönhetően a hipotalamusz által serkenti a pajzsmirigy működését, melyek lusta hormonjai sokszor a túlsúlyosság okozói.
 Ezzel egyetlen "apró" gond van. (És nem az, hogy az étvágyra kifejtett hatása kétes) A szájon át bevitt szerotonin nem fejt ki közvetlen hatást a központi idegrendszerre, mivel nem képes átlépni az érfalon. Intravénásan adva is hatástalan, mert nem jut át a vér-agy gáton.
2 - Gymnema Silvestre (cukorürítő hatású növény). Ezen molekula közvetlenül a bél cukorfelszívó működésére hat, amellyel természetes úton, bármi mellékhatás nélkül csökkenti a szervezet által felszívott kalória mennyiségét.
 Hamar találtam ezzel a növénnyel kapcsolatban is érdekességet. Mivel a cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerek mennyiségét befolyásolhatja (inzulin, metmorfin, glipizide) ezért csak orvosi felügyelettel szabad a vércukorszint csökkentésére használni.

És végül:

A LUNA SLIM PICOLINÁTOT is tartalmaz!

Egy hatástalan és egy veszélyes összetevő után egy kis felüdülés. A pikolinát ugyanis károsítja a kromoszómákat, mutagén, rákkeltő.
Ugye milyen szép szó az, hogy mutagén!? A mutagén gyártja a butagént...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése