Oldalak

2013. november 23., szombat

TESCO biztonságos

 Remélem nem fogok megsérteni egyetlen biztonsági őrt sem, de be kell valljam, mindig jókat derülök rajtuk, ahogyan csapatba verődve vonulgatnak az üzletben. Peckesen, kimérten, büszkén! Hogy mit tennének "éles" helyzetben? Inkább hagyjuk. És igen... Előítéleteim vannak velük szemben. Úgy gondolom, hogy egy részük azért választotta ezt a munkát, mert más nem jutott, más részük pedig azért, mert hatalomvágyuk nagyobb az önkritikájuknál. 
Az sem segíti az objektív megítélésüket, ahogyan kinéznek. Többnyire pocakos, lógó gatyás idősödő, és végtelenül egyszerű emberek. A másik véglet a madárcsontú, pelyhedző állú legényke.
 Ha ez nem lenne elég, hogy az emberek röhögjenek, esetleg szánakozzanak rajtuk, akkor jön a "főnökség", és komplett idiótát csinál belőlük. Mint a TESCO őréből. Szegényre ráadtak egy kukásmellényt, egy bukósisakot, és kizavarták a forgalomba. De nem ám gyalog, mert akkor esetleg naponta több kilométert is meg kellene tennie, és elfáradna. Adtak neki járművet. Ami csak kicsit lassabb, mintha sietősen lépkedne.
Ki találta ezt ki?
Sajnos nincsen kép róla, amint akcióba lendült a gépesített osztag, mert a röhögéstől nem tudtam elővenni a telefonomat. Két gyalogos őr rohant a TESCO bejárata felé, mögöttük egyre inkább lemaradva "száguldott" szerencsétlen hősünk. Izmok megfeszülve, test előre döntve. Csak egy ostor hiányzott, hogy csapkodja a hátsóját... A parkolóban sétáló emberek elhűlve nézték az üldözést...

Vajh tudja, hogy Ő egy cirkuszi látványosság? (Kb. mint a bicikliző majmok!)

...suhanás...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése